неділю, 3 квітня 2016 р.

Нові карти з серії "куди здати відходи"

На сайті "Велика епоха" оновилися карти з серії "куди здати відходи".
Відтепер ви можете обрати місто з випадного меню і відкрити відповідну карту. Зараз представлені: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Полтава, Одеса, Харків, а також (не повністю) Бровари, Житомир, Зіньків, Рівне, Херсон, Черкаси. Карту можна подивитися, наприклад, тут.
Декілька порад від сайту про те, як користуватися ресурсом.



Як користуватися мапою

1. Виберіть потрібне місто в меню праворуч.

2. Автоматично на мапі відображаються пункти прийому всіх видів відходів. Щоб показати на мапі пункти прийому певного виду відходів, натисніть на галочку «Вибрати/сховати всі», щоб приховати всі шари, а потім поставте галочку, щоб показати на мапі тільки той шар, який вам потрібен.

3. Щоб переглянути всі адреси точок прийому конкретного виду відходів, натисніть на «Всі пункти» під назвою шару відходів.

4. Щоб розкрити або приховати навігаційне меню, натисніть на кнопку «Список місць».

5. Щоб дізнатися подробиці про пункт прийому, натисніть на нього, і з'явиться вікно опису.

6. Щоб сховати все зайве на мапі, натисніть на кнопку праворуч >| («Сховати зайве»). Щоб відобразити знову — натисніть ще раз.

7. Щоб дізнатися більше про наш проект, натисніть на кнопку «Про мапу».

Ми не гарантуємо, що всі пункти, які позначено на мапі, працюють — поки не ведеться постійний моніторинг кожного доданого пункту. Але ми можемо оперативно оновити інформацію, якщо отримаємо відповідне повідомлення від користувачів.
Більше читайте тут.


Немає коментарів: