четвер, 19 листопада 2015 р.

Львів: куди здавати сміття


На мапі можливі неточності, які будуть з часом виправлені. Всі зауваження, побажання та доповнення можна залишити в коментарях до цієї статті, а також відправити на пошту info@epochtimes.com.ua.
Багато хто знає, що навіть одна батарейка, викинута в звичайне відро для сміття, здатна отруїти 400 літрів води або 20 кв.м ґрунту. Подібна ситуація і з неправильно утилізованим пластиком. Крім того, якщо ми не почнемо розділяти сміття, то в країні з року в рік будуть рости сміттєві звалища. Прочитайте досвід Швеції, щоб побачити, яких результатів можна досягти спільними зусиллями громадськості та влади.
Створення мапи для Львова — це лише перший крок, який допоможе організувати роздільний збір. Пропонуємо жителям міста, які небайдужі до проблеми відходів, взяти участь у вдосконаленні та коригуванні цієї мапи.

Що можна зробити, щоб підтримати роздільний збір відходів:

1. Розділяйте відходи, не викидайте все в загальний смітник.
2. Відзначте на додатковій мапі (або вкажіть у коментарях) пункти приймання різних відходів, які відсутні на основний мапі, але ви знаєте, що вони є.
3. Допоможіть у створенні списку місць, де приймають відходи в інших містах (крім Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Львова). Для цього завантажте таблицю, заповніть її й надішліть на: info@epochtimes.com.ua.
4. Поділіться мапою з друзями: натисніть на значок «соцмереж» у верхній частині мапи і виберіть одну з соцмереж, або натисніть «Вставити на сайт» (з'явиться html-код для вставки на ваш сайт).
Інструкція: EpochTimes.com.ua
5. Поширьте цю статтю в соцмережах.


Немає коментарів: