четвер, 30 липня 2020 р.

Мочалки для тіла


Довга конопляна мочалка з магазину @ukrainianhemp, дуже зручно шурувати спину. Гарно утримує мило, до речі, оскільки сплетена трубою, можна мило всередину напхати. Великий недолік: довго сохне. В принципі, усі натуральні мочалки довго сохнуть. Ось зараз літо, спекотно, а вона у мене на балконі два дні висіла.
Кругленька волохата мочалка від Лесі @zone.eco, матеріял — джут. Ззаду має таку плетену петлю, щоб можна було начепити її на руку. Вирішила її дістати зі своїх запасів, бо зручно мати щось маленьке. 

Як отаке, як має подруга, що зі мною живе (минулорічний подарунок від @zerowastelviv після #липеньбезпластику2019).

Ще у мене є для обличчя з волокон кропиви (дуже давно вже користуюся) і конжак.

Мамина мочалка-кишенька з агави, всередині навіть мило є (@karma.ecostore). Ще не вживана. Оце коли потраплю наступного разу до Італії, таки пообрізаю листя з тої агави, що ми висадили на горбку, і спробую почесати. Цікава рослина.
Такий ось набір різних штук для миття тіла живе у мене в ванній. Усе це колись, коли зноситься, можна закопати в землю, воно там перегниє. Кропив'яну треба буде розпороти, а інші просто так. А тим часом їх можна закидати часом в прання з іншими речима і сушити на сонечку.

Немає коментарів: